Arrangør

Esben Jørgensen
Telefon
28126811
Email
info@esbenjorgensen.dk
website
http://www.familie-opstilling.dk

Med arrangør

Holistisk Akademi
Holistisk Akademi
Email
info@holistiskakademi.com
website
http://holsitiskakademi.com
Tilmeld dig

Sted

Audonicon
Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
Category

Mere info

Læs Mere
QR Code

Dato

okt 25 2018

Tidspunkt

19:00 - 21:00

Pris

100,-kr

Sundhed og sygdom set i systemisk lys

Mangler du nye tilgange til og forståelse for, hvorfor du bliver syg? Hvem er eller hvad er din tilstand en løsning for?

I en systemisk forståelsesramme ses sygdom ikke som et personligt problem, men som en systemisk løsning på et underliggende problem. Systemet kan både være din oprindelsesfamilie eller dine nuværende relationer. Der tages ikke udgangspunkt i tilstanden, men i årsagerne til at den opstår.

I den systemiske tilgang til verden er der fokus på forhold i dig og dine omgivelser og i din familiehistorie, som kan være en medvirkende årsag til de problemer, du står midt i. Du kan få forståelse for at faktorer, som du ikke tillægger nogen betydning eller måske ikke kender til, har indflydelse på din sundhedstilstand.

Temaaftenen henvender sig både til dig, som har sygdom tæt inde på livet og dine pårørende. Jeg vil gerne skabe forståelse for og sætte fokus på, at uløste problematikker vil havde indflydelse på dig eller andre i din familiehistorie.

Aftenen indeholder teori om systemisk forståelse samt øvelser, så du får teorien ind under huden og kan mærke det på egen krop.

Aftenen er et samarbejde mellem Holistisk Akademi og Facilitator i Systemisk Familieopstilling Esben Jørgensen.

Du kan booke en plads til foredraget, men det er også muligt bare at dukke op til arrangementet.

X

Læg en kommentar

Go to Top