Holistisk Akademi

Arrangør

Holistisk Akademi
Email
info@holistiskakademi.com
website
http://holsitiskakademi.com
Holistisk Akademi

Sted

Holistisk Akademi
Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
Category
QR Code

Dato

okt 02 2019

Tidspunkt

19:00 - 21:30

Pris

fra 100,-kr

Som man råber i skoven v.Joy Blach

Jeg voksede op i et spirituelt nysgerrigt barndomshjem, og har bibeholdt den nysgerrighed livet igennem. Det har bragt mig verden rundt, og jeg har mødt de mest utrolige mennesker og været så privilegeret at lære af nogle af tidens mest prominente personligheder. Selvom jeg ikke har den fjerneste tvivl om, at der findes en kærlig intelligens som giver os liv, kan jeg vældig godt lide at videnskaben bliver bedre og bedre til at dokumentere det. Her har især Dr. Joe Dispenza haft en stor indflydelse på min tro på hvad der er muligt og mit livssyn er i høj grad inspireret af ham og har medført at jeg i dag arbejder i feltet mellem spiritualitet og videnskab.

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.”
― Albert Einstein

Det er udgangspunktet for hvad jeg vil tale om

Hvorfor er det, vi betragter denne verden som en illusion og hvad kan det bruges til? Kort sagt, kan det bruges til at skabe en virkelighed, som vi har lyst til at leve i.

Det er utroligt fascinerende at arbejde med sindets potentiale. Den virkelighed som vi hver især oplever, er et produkt af vores tanker og følelser som universet reflekterer, og som former vores liv. Derfor er vores ydre verden en spejling af vores indre verden, hvilket også er nøglen til forandring – som man råber i skoven får man svar!

Denne aften lægger et fundament for en workshop, hvor vi går dybere ind i forståelsen af hvad der skaber virkeligheden samt hvor vi arbejder med forskellige tekniker til at hacke hjernen og til at anspore forandring.

X

Læg en kommentar

Go to Top