Holistisk Akademi

Arrangør

Holistisk Akademi
Email
info@holistiskakademi.com
website
http://holsitiskakademi.com

Sted

Audonicon
Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
Category
QR Code

Dato

nov 06 2018

Tidspunkt

19:00 - 21:00

Pris

fra 75,-kr

Sociale Færdselsregler v.Ulla Thing

Kom og hør, om min rejse frem til Sociale Færdselsregler, og du får lettilgængelige, sociale redskaber med dig til dit eget liv, både arbejds- og privatliv. Du kan give videre til dine børn, der får uvurderlige redskaber med sig til deres liv. Det er en fantastisk gave at få med i sit liv – at være social kompetent.

Jeg har behandlet og undervist i emnet i mange år, og jeg er optaget af, at indføre de Sociale Færdselsregler som undervisning i skolen, så børnene får den viden med sig, ligesom de lærer at læse og regne.

Jeg tænker, at vi kan flytte meget behandling til undervisning, så kommende generationer allerede har det med sig, når de danner familie, og vi sparer mange behandlinger.
Forudsætningen for behandling er, at der er noget i mit liv, jeg mangler redskaber til. Jeg vil hellere give den viden i undervisning, og det er lettere at give børnene den viden allerede tidligt i deres liv, således at de er klar til deres opgaver i familier og andre sociale fællesskaber.

Jeg hedder Ulla Thing, er uddannet pædagog og systemisk familieterapeut. Mest er jeg dannet af alle de mennesker, jeg har mødt i mit liv, både i behandlerarbejdet og i mit private liv. Alle har medvirket til at danne og berige mig til det menneske, jeg er i dag. Jeg takker af hjertet for deres bidrag til min dannelse som menneske.

Billetpriser; Som medlem af Holistisks Akademi 75,-kr. Ikke medlem 100,-kr. Tager du en ven med er prisen for jer 150,-kr. Tager du to venner med er prisen for jer 225,-kr og kommer i fire sammen 300,-kr.

 

X

Læg en kommentar

Go to Top