Brian Christensen

Arrangør

Brian Christensen
Telefon
+4531660043
Email
brian@mindyourhealth.dk
website
http://mindyourhealth.dk

Sted

Audonicon
Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
Category
QR Code

Dato

sep 04 2018

Tidspunkt

tilmelding er ikke nødvendig
19:00 - 21:30

Pris

fra 50,-kr

Overbevisningens Biologi

– bevidstheden er din behandler

Verdenssynet, hvor vores tanker, følelser og fysisk sundhed er adskilte enheder, er heldigvis blevet modificeret af videnskaben, og paradigmerne har flyttet sig. Der er nu større forståelse for at tanker kan forme følelser og omvendt, som igen kan stimulere kemikalier i hjernen og hormoner i kroppen, der kan skabe ændringer i vores hjerte, lunger, muskler og andre organer.

Undersøgelsen af vores tanker, følelser og adfærd er inde i en stille revolution, hvor et spirende felt kendt som energi-medicin, eller mere specifikt, energipsykologi er ved at vinde frem.

Med udgangspunkt i nogle af de nye teorier, fra kapaciteter som Bruce Lipton (Intelligente Celler) og Robert Scares (The Body Bears The Burden), Vil der rettes fokus mod, hvad der sker i vores hjerne og krop når vi udsættes for stress eller traumer og vort system sættes ud af balance. Ved at bevidstgøre os om disse mekanismer, kan vi handle og tage ansvar for vores fysiske og psykiske sundhed.

Der vil gives en introduktion til nogle af de metoder som Energi psykologien bruger for at ændre de mekanismer der sætter vores system i ubalance. “Heartmath” og meditation er nogle af Energi psykologiens værktøjer.

Brian Christensen
Har mere end 30 års erfaring inden for området personlig udvikling, coaching, terapi og meditation.
Er certificeret Coach fra DIEU, Certificeret AAMET EFT practitioner og MatrixReimprinting Practitioner og IMMA Certificeret METAsunheds Practitioner fra METAhealth University.
Har været leder af Anthakarana skolen for terapi & healing, samt Skolen for Terapeutisk Astrologi i Århus. Har gennem en årrække uddannet healere og reggresionsterapeuter i Skandinavien og Australien. Undervist på Alan Oken’s Konferencer om Esoterisk Astrologi i Santa Fe New Mexico og Anthakarana Conferences i Washington DC.
Forfatter til bogen “Chakrasystemet & Æterlegemet” – Hvad en healer bør vide, Stellar forlag 1990

X

Læg en kommentar

Go to Top