Holistisk Akademi

Arrangør

Holistisk Akademi
Email
info@holistiskakademi.com
website
http://holsitiskakademi.com
Holistisk Akademi

Sted

Holistisk Akademi
Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
Category
QR Code

Dato

sep 11 2019

Tidspunkt

19:00 - 21:30

Pris

fra 100,-kr

Kalder planterne også på dig ? Og er du klar til at lytte?

Maria Lisette Jacobsen uddannet arkæolog og arbejder som museumsinspektør, hvor hendes hverdag er fuld af jord og gamle myter. Men sideløbende har hun altid haft en stor forkærlighed for naturvisdom, helbredelse og plantekraft, hvilket har resulteret i hendes succesfulde virksomhed “Hyldemors Have”.
Lægeplanter og magiske urter har altid været en del af hendes liv. Som barn på det subtile, eksperimenterende plan, men som voksen som en bestandig del af den måde, som hun går til livets små og store udfordringer på.
Tidligt i sit voksne liv, begyndte hun at beskæftige sig med moderne shamanisme, hvis primære fokus handler om FORBINDELSE til naturen og det er på den vej; den kloge kones, shamanens og helbrederens, at hun søger råd, vejledning, helbredelse og livskraft – både til sig selv og til andre.
For Maria er det shamanistiske arbejde blevet en spirituel vej. En forståelse for den jord, som hun hver dag betræder og for den verden som vi fødes, lever og dør i. Arbejdet med naturen er blevet essentielt for hende, bevidstheden og følelsen af indtage sin plads på jorden.
Hun har i de sidste 8 år fulgt en amerikansk, shamanistisk inspireret urtekyndig og hendes tradition inden for holistisk urtekundskab – the Wise Woman Tradition, hvilket har bragt hende frem til i dag, hvor Maria underviser både online og fysiske kurser i praktisk og spirituel urtekundskab, hvor den vigtigste drivkraft er være med til at give kraften for helbredelse tilbage i hænderne på folket selv.
Så med bevidstheden om det ansvar der hviler på Maria som et af jordens børn, forpligtiget til at give viden videre, vil hun denne aften fortælle om livet med planternes væsen. Om sin vidunderlige gamle have, i det sidste hus i landsbyen. Midt mellem indmarken og udmarken, den gamle og den nye verden. I en kreds af nysgerrige plantelærlinge, der alle sammen længes efter jorden, mens vi lytter til planternes hvisken.

Kalder planterne også på dig ? Og er du klar til at lytte?
Så tag med os ind i urtiden, hvor vi genfinder tabt viden og lærer igen at blive helbredere i egen have (altan eller urtepotte)!

X

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *