Holistisk Akademi

Arrangør

Holistisk Akademi
Email
info@holistiskakademi.com
website
http://holsitiskakademi.com

Med arrangør

Zelinna Enaya
Zelinna Enaya
Telefon
41666454
Email
kontakt@zelinna-enaya.dk
Tilmeld dig
Holistisk Akademi

Sted

Holistisk Akademi
Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
Category

Mere info

Biletter
QR Code

Dato

sep 23 2020

Tidspunkt

19:00 - 21:00

Pris

fra 100,-kr

Hvad er nutidens energimedicin – hvorfor er det så kraftfuldt?

Energimedicin har været brugt i mere end 50.000 år af naturfolk, munke og andre folkeslag både til at forebygge sygdomme og til at styrke kroppens selvhelbredende kraft og uden bivirkninger. Der forskes meget i de gamle behandlingsformer, og der kommer mere og mere evidens for deres virkning, og hvordan de påvirker krop og sind. Der findes mange former for energimedicin, og dem jeg vil komme ind på denne aften er:

  • Vores mindset er den stærkeste kraft, vi mennesker har, når vi er bevidste om det. Hvordan bruger du dit mindset – din bevidste som ubevidste tænkning? Hvorfor skaber dit mindset det liv, du lever i dag, de sygdomme, du har, og hvordan kan du ændre dette, så du bruger sindets kraft til at skabe og tiltrække det i dit liv, du drømmer om og vække den selvhelbredende kraft?
  • Æteriske olier: Hvordan indvirker de på kroppen, og hvad gør dem så kraftfulde? Det får du muligheden for at finde ud af i løbet af aftenen, hvor vi dufter, smager og prøver forskellige æteriske olier.
  • Lydens og vibrationens kraftfulde indvirkning på krop, sind og ånd fra shamantrommen, klang og gong samt stemmens kraft. Hvordan kan lyde og vibrationer forløse os fra traumer, blokeringer, fysiske og psykiske udfordringer? Hvordan kan de styrke vores selvhelbredende kraft?

Alt dette vil jeg fortælle om, og samtidig får du muligheden for at mærke det på egen krop, når du bliver forført ind i shamanens verden med på trommerejse med shamantrommer, fløjter og rasler.

Aftenen afsluttes med en klang-/gongmeditation, så du kan opleve kraften fra klangskåle, gongs, zenskåle og andre instrumenter samt stemmens healende kraft

En aften, hvor du kan opleve, hvordan æteriske olier, lyde og vibrationer skaber indre ro og balance, beroliger nervesystemet, får ro på tankerne, og hvordan du bliver i stand til at mærke din krop, dit hjerte og komme i dybere kontakt med den, du virkelig er – din indre kraft – dit lys – din essens.

Jeg glæder mig til at dele denne aften med dig.

Kærligst
Zelinna Enaya

Lidt om mig

Jeg er NLP coach, klangterapeut, gongmaster og biomediciner.

Jeg er også shaman, healer og seer. Denne kraft og visdom er vækket i mig gennem shamanuddannelse, kurser og livets rejse. Jeg arbejder som healer, shaman og seer med den energi, der er tilstede i nuet, både til mine arrangementer og i mine behandlinger.

Jeg arbejder også med naturmedicin og æteriske olier, og jeg tror på, at alle fysiske ubalancer stammer fra det psykiske – bevidst som ubevidst.

X

Læg en kommentar

Go to Top