Runa Helmersen

Arrangør

Runa Helmersen
Telefon
+47 950 85 446
Email
post@runahelmersen.no

Med arrangør

Holistisk Akademi
Holistisk Akademi
Email
info@holistiskakademi.com
website
http://holsitiskakademi.com
Tilmeld dig

Sted

Audonicon
Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
Category

Mere info

Læs Mere
QR Code

Dato

apr 25 2020 - apr 26 2020

Tidspunkt

Søndag sluttes kl.16.00
10:00 - 17:00

Pris

2200,-kr

Grundkursus i TARA-metoden

TARA-metoden er en akupressur-metode, hvor man ved let berøring af energipunkter på udvalgte steder på kroppen, genetablerer evnen til at takle overvældende oplevelser i krop og sind efter stressende eller traumatiske opplevelser. Den støtter også kroppen ved sygdom, træthed eller kroniske lidelser, og kan give en bevidsthedsopvågning, hvor kontakten til vores essens styrkes. Metoden er både en selvhjælps-metode og et værdifuldt redskap for terapeuter. Den bygger på de 8 ekstraordinære meridianer,som ligger til grund for organmeridianerne kendt fra akupunktur.

Her knyttes energi-medicin og 5 element-teorien sammen med fysiologi og embryologi (læren om fostertiden). Det er et grundlæggende princip i TARA-metoden, at mennesket fødes med bevidsthed og at vores  bevidsthed er tilstede i hele fostertiden. Minder fra denne tid er ikke tilgængelig som bevidst hukommelse, men f. eks. som celle-hukommelse. Eventuelle traumer fra den tidlige tid i mors liv, påvirker barnets nervesystem og personlighed, og kan skabe store begrænsninger i livsudfoldelsen senere i livet. Energi-medicin når ind til disse bevidsthedsniveauer og kan være en god hjælp til en gradvis regulering af nervesystemet og give en dyb ro.

TARA Approach (det engelske navn) er skabt af neuropsykolog dr. Stephanie Mines fra USA. Metoden integrerer en gammel energimedicin fra Japan – kaldet Jin Shin – med vestens fysiologiske og neurologiske kundskab om stress, chok og traumer. Dr. Mines rejser rundt i USA og Europa og underviser i metoden. Nu er hun også begyndt at besøge Norge. Hun er bl.a. uddannet hos dr. Peter Levine (Somatic Experiencing), og har et mangeårigt studium i Jin Shin bag sig. Læs mere herom: www.tara-approach.org

Selvstøtte med TARA-metoden

Kurset passer for alle som har lyst til at lære, hvordan man balancerer nervesystemet og finder ro i sig selv efter at have været overbelastet og stresset, men det er specielt egnet for krops-terapeuter eller andre terapeuter. Vi arbejder med 26 kraftfulde punkter på kroppen som fungerer som energi-centre. Du lærer hvordan du ved hjælp af fingerspidsernes lette berøring af disse energi-centre, bringer nervesystemet i balance, og påvirker meridianer og organer. Vi øver os på enkle selv-behandlinger (flows) som vi kan bruge på os selv og andre, og som også nemt kan indlemmes i andre behandlingsmetoder.

Dette kursus er et grundkursus som kan følges op med videregående kursus-moduler.

Du vil på kurset få udleveret to letlæste kursusmanualer på norsk, rigt illustreret med fotografier. Undervisningen foregår på dansk.

Ønsker du at tale med en kursusdeltager fra Danmark, som har taget grundkurset i Norge, er du velkommen til at kontakte Pia Buchardt: kontaktinfo: pbu@aarhus.dk – mobil 2920 9041.

Om Runa Helmersen, kursusleder:

Runa er psykomotorisk terapeut, dap (Danske Psykomotoriske Terapeuter), uddannet i Danmark med 20 års erfaring, både fra psykiatri og egen klinik i Norge. Hun har i de seneste år fordybet sig i traumebehandling, neuroaffektiv psykoterapi og TARA-metoden. Hun både underviser og giver individuelle TARA-behandlinger i sin private praksis, og er den første som har indført TARA-metoden i Skandinavien, i nært samarbejde med dr. Stephanie Mines. Se www.runahelmersen.no

Hun har skrevet to bøger og haft sin egen krop/sjæl-spalte i magasinet 55Pluss, samt udgivet en afspændings-cd.

Bøgerne hedder:

”Gjennom bildene. Når livskreftene seirer over sykdommen.” Om sin egen kræftsygdom og opvågning.

”Hjemme i din egen kropp. Kroppsbevissthet i selvutvikling og terapi.” Om hvordan krop, psyke og energisystem hænger sammen. (Kan købes på kurset.)

NB:Det vil være muligt at bestille individuel behandling, fredag den 29 marts   Pris kr 900,- for 90 minutter.

Bestilling af behandling skal ske til Runa Helmersen direkte. ( se kontaktinfo ovenfor)

Dette er hvad mennesker har sagt efter at have fået en TARA-behandling:

  • «Jeg troede ikke det var muligt at mærke så meget energi i kroppen!»
  • «Mine smerter forsvandt og er ikke vendt tilbage.»
  • «Dette var som at være på en spirituel rejse!»
  • «Den dybe ro som opstår under denne behandling, er det bedste som har hændt mig.»
  • «Nå har jeg lært hvordan jeg skal skabe ro i mig selv når jeg blir urolig i maven.»
  • «Jeg blev så glad i hele kroppen!»

Deadline for tilmelding: 25. marts 2020.

Kursus pris 2200,-kr

Der vil være gratis kaffe og te, frugt, chokolade og nødder til pauserne. Frokost skal du selv medbringe.

Information og tilmelding:  Runa Helmersen, tlf. +47 950 85 446

epost: post@runahelmersen.no

X

Læg en kommentar

Go to Top