Holistisk Akademi

Arrangør

Holistisk Akademi
Email
info@holistiskakademi.com
website
http://holsitiskakademi.com
Holistisk Akademi

Sted

Holistisk Akademi
Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
Category
QR Code

Dato

nov 06 2019

Tidspunkt

19:00 - 21:30

Pris

fra 100,-kr

Find din kraft i vinterens energi

DER ER IKKE FLERE PLADSER TIL DETTE FOREDRAG

Når sommerens sol og varme går på hæld, skifter alting farve. Langsomt trækker væksten sig tilbage fra den synlige del af os og går under jorden. Sommerens udadvendte liv og blomstring skifter gradvist til efterårets og vinterens indadvendte vækst.

Vinteren kan vise os, at mørke ikke bare er mørke. Der findes forskellige klange, forskellige toner i mørket, som stimulerer og inviterer forskellige dybder i os – når vi tør gå med.
Vintermørket er tiden til at blive stille og lytte. Lytte indad i de dybeste lag, hvorfra kilden og livskraften genopstår med forårets komme. Ikke i et forsøg på at fremtvinge lys eller hurtighed, men en hengivelse til urkraften, som løber dybt i os. Efteråret og vinteren er tiden for at væve en dybere forbindelse i rodnettet til Jorden og Skabelsen. Vinteren er tid for at finde et dybere lag af urkraften og forbinde os med den -uanset om vi er kvinder eller mænd.

Tanja Eskesen vil med baggrund i 25 års spirituel praksis og hendes træning som vølve, fortælle om, hvad kan vi bruge mørketiden til og hvordan vi kan arbejde med de kræfter efteråret og vinteren indeholder.

Du kan læse mere om Tanja på www.tanjaeskesen.dk

X
Sold out!

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *