Sted

Audonicon
Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
Category
QR Code

Dato

nov 20 2018

Tidspunkt

19:00 - 21:00

Pris

100,-kr

Dans Dit Indre Landskab

En aften med glæde og dans for din krop og din sjæl

På denne aften vil du få en introduktion til at arbejde med din krop og din sjæls udtryk (dit indre landskab) gennem meditativ dans og bevægelse. Du vil få mulighed for at finde en dybere kontakt til dig selv gennem nærværet  med både din fysiske og energetiske krop, din sjæl og dit sind – og du vil få muligheden for at komme i flow med dine bevægelser samt opleve glæden og livskraften boble i alle celler.  Vi vil arbejde med både fri og guidet dans og sammen skabe et trygt rum, hvor du bliver næret af den fælles energi, vi opbygger. Aftenen afsluttes med dybdestræk og afspænding.

Alle er velkommen, du behøver ikke erfaring i dans.

Praktisk: Det er bedst at danse i bare tæer eller strømper og have tøj på, som du kan bevæge  dig frit i. Medbring evt. drikkedunk.

Lidt om mig.

Jeg arbejder undersøgende og udforskende med dans som udtryk og spirituel dans som led i personlig og åndelig udvikling. I samarbejde med Marie Louise Maegaard afholder jeg bl.a. kurset ”Dans med dine Chakraer”  Jeg er uddannet Kranio Sakral Terapeut, danser (moderne og eksperimenterende dans, lærer  m.m. og tilbyder endvidere krop og sjælsterapi.

Web: www.livibevaegelse.dk

Facebook: ”Dancing Landscapes” https://www.facebook.com/dancinglandscapes/?ref=bookmarks

X

Læg en kommentar

Go to Top