Holistisk Akademi

Arrangør

Holistisk Akademi
Email
info@holistiskakademi.com
website
http://holsitiskakademi.com
Tilmeld dig

Sted

Audonicon
Grønnedalsvej 14, 8660 Skanderborg
Category

Mere info

Biletter
QR Code

Dato

dec 17 2020

Tidspunkt

18:30 - 21:30

Pris

fra 175,-kr

Chanting med Heart Of Devotion

Glæd dig til en smuk, kraftfuld, glædesfyldt og hjerteåbnende aften i energien af de 12 hellige nætter.

I de 12 nætter efter jul, fra den 25. december til den 5. januar forekommer der en særlig energitilstrømning til Jorden, svarende til de tolv stjernetegns energi. Denne energi stimulerer vores sjæl – hos nogle bevidst og hos andre ubevidst. Alle bliver påvirkede af denne energi

Den energi, der strømmer til Jorden, kan du bruge til at få indsigt i det kommende års udviklingsarbejde. Før du lægger dig til at sove om aftenen, kan du meditere over det tankefrø der passer til natten. Når du vågner om morgenen, kan du skrive din drøm ned. Drømmen vil vise dig hvilken retning din udvikling vil tage i den astrologiske måned der passer til sætningen.

Karsten Munk vil på denne aften introducere dig for disse tankefrø som optakt til det følgende musikalske indslag med Heart Of Devotion.

Heart Of Devotion spiller og synger spirituelle chants med rod i den traditionelle indiske kirtan kultur tilsat nordisk urkraft og udtryk.

Når vi i fællesskab synger mantraerne igen og igen, åbnes hjertet og du kommer i en dyb fred- og glædesfyldt tilstand, som du kan bære med dig ind i juledagene.

Aftenen afsluttes med julehygge, kaffe/te og lækkert kagebord, hvor vi ønsker hinanden en hjertelig jul.

X

Læg en kommentar

Go to Top